Rólunk


A csapat:


/..és még sokan mások a színfalak mögött.. :)/

 

A kezdetek:

1994 óta foglalkozom amatőrök felkészítésével és elindításával a filmes, tévés, és reklámvilág felé. Én is modellként, manökenként kezdem a pályafutásom, így saját bőrömön tapasztaltam meg a szakma minden előnyét és hátrányát, a követelményeket és elvárásokat. A mai világban pedig még nehezebb dolga van a kezdőknek, mert nagyon nagy a konkurenciájuk, rengetegen akarnak ma már szerepelni, és nagyon megszaporodtak az ügynökségek is, akik vagy valóban dolgoznak, vagy csak regisztrációs díjak szedéséből élnek meg egy darabig.
Aki nem szakmabeli, annak szinte lehetetlen eligazodnia, kiszűrni a jó ügynökségeket, és ha sikerül is, nagyon nehéz úgy elindulniuk a castingokon, hogy ha teljesen tapasztalatlan valaki.
Nekik segítve működik több, mint 20 éve a castingokra, forgatásokra felkészítő kurzusunk az egykori filmmúzeum épületében (is).

 

2007. nyarán az egyik vezető kereskedelmi csatorna logisztikusa megkérdezte a filmgyár udvarán, nincs-e kedvem kooperálni velük? Nekem vannak új arcaim /a tanfolyamokról kikerülő hallgatókra gondolt/, nekik pedig folyamatosan kellenek az emberek az egyik sorozathoz. Mi lenne, ha összedolgoznánk?
Hát belevágtunk, és így indult el a CastTeam.

 

Hamarosan új promót és új főcímet akartak készíteni az említett szappanoperához, így mint az épp aktuális szervezőt, engem keresett meg a csatorna promóciós osztályának vezető producere és rendezője a promóhoz szükséges szereplőigénnyel.

 

Ők olyannyira elégedettek voltak a munkámmal, hogy onnan kezdve csak velem dolgoztak. A csatorna összes image filmjéhez, promójához, majd a később "megszülető" csatornáik promójához, a készülő produkciók főcíméhez és műsorajánló filmjeikhez mi szolgáltattuk a szereplőket, modelleket, statisztákat, amatőr színészeket éveken át.
/Időközben sajnos vezetőváltás során távoztak a csatornától a fent említett szakemberek, azonban továbbra is együtt dolgozunk, immár más produkciókban./

 

Az elmúlt évek során ajánlások útján egyre több rendező, producer, fotós, gyártásvezető keresett meg különböző projektek szereplőigényével, így a kezdeti egyszemélyes szervezés mára ügynökséggé nőtte ki magát.

 

..és a jelen:

vannak egyéni megkereséseink is, akiket éppoly szívesen szolgálunk ki /legyen az egy divattervezőnő egyetlen manöken igénye, vagy akár egy kútfúró vállalkozó weboldalára készülő, az ő vállalkozását bemutató egy-két személyes referenciafilm/, mint a nagyobb cégeket, multikat.

 

Tevékenységi körünk az igényeknek megfelelően kibővült, ha megkeresést kapunk valakitől, hogy modellre, szereplőre, statisztára, vagy hostessre, akár színészre, szinkronhangra, műsorvezetőre van szüksége, mi megszerezzük neki. :)

 

Tevékenységi körünk:

- kereskedelmi és közszolgálati televíziók saját gyártású műsoraihoz szereplők, statiszták, modellek közvetítése (casting, közvetítés, szervezés) 
- reklámfilmek, referenciafilmek szereplőinek közvetítése (profi és amatőr színészek, statiszták, modellek, előadóművészek castingja, közvetítése)
- játékfilmek statisztáinak, mellékszereplőinek, szereplőinek szervezése, és castingja
- műsorvezető casting
- kisfilmek, referenciafilmek, reklámfilmek gyártása 
- céges rendezvényekre hostessek, hostok, speakerek közvetítése
- rendezvényekre animátorok, előadóművészek, kaszkadőrök, hagyományőrzők kiközvetítése
- cégek, vállalatok ügyfelekkel dolgozó képviselői számára kidolgozott image tréningek kidolgozása és levezetése
- kezdő és/vagy gyakorlatlan szerepelni vágyó személyek castingokra, forgatásokra való felkészítése

 

Eddigi munkáinkról a referencia menüpontban gyűjtöttünk össze ízelítőt, ha elnyeri kedves leendő megrendelőnk tetszését, várjuk megkeresését!

Az adatbázisunkba való regisztrációs lehetőségről a regisztráció menüpontban, míg castingokra felkészítő tanfolyamunkról a casting tréning menüpontban lehet bővebben tájékozódni.

 

 

Vonnák Mónika
ügynökségvezető