Információ megrendelőinknekÜgynökségünk véletlenül alakult egy baráti beszélgetésnek köszönhetően /neki kellettek szereplők, nekem pedig volt sok-sok szerepelni vágyó tanulóm/, ami eleinte egy szappanopera statisztaszervezőjévé tett, majd onnan kiindulva az egyik országos kereskedelmi tévécsatorna promóciós osztályának casting kontaktja lettem.

 

Az elmúlt évek során ajánlások útján egyre több rendező, producer, fotós, gyártásvezető keresett meg különböző projektek szereplőigényével, így a kezdeti egyszemélyes szervezés mára ügynökséggé nőtte ki magát.

 

Vannak egyéni megkereséseink is, akiket éppoly szívesen szolgálunk ki /legyen az egy divattervezőnő egyetlen manöken igénye, vagy akár egy kútfúró vállalkozó weboldalára készülő, az ő vállalkozását bemutató egy-két személyes referenciafilm/, mint a nagyobb cégeket, multikat.

 

Tevékenységi körünk az igényeknek megfelelően kibővült, ha megkeresést kapunk valakitől, hogy modellre, szereplőre, statisztára, vagy hostessre, akár színészre, szinkronhangra, műsorvezetőre van szüksége, mi megszerezzük neki. :)

 

Mottónk, melyet a munkánkra nézve is alapelvnek tekintünk:

"Olyan nincs, hogy kicsit belenyúlsz a forgószélbe. Azt vagy messziről nézed, vagy mész és kész."

Ha elvállalunk egy munkát, akkor a legjobb tudásunk szerint maximálisan kihozzuk belőle a legjobbat. Nem megcsináljuk egy kicsit, vagy megpróbáljuk megcsinálni... megoldjuk, és kész! :)
/Azonban nem minden áron. Fontosak számunkra az emberi és erkölcsi értékek, melyekre a jelen gazdasági világban is mindig odafigyelünk./

 

Tevékenységi körünk:

- kereskedelmi és közszolgálati televíziók saját gyártású műsoraihoz szereplők, statiszták, modellek közvetítése (casting, közvetítés, szervezés) 
- reklámfilmek, referenciafilmek szereplőinek közvetítése (profi és amatőr színészek, statiszták, modellek, előadóművészek castingja, közvetítése)
- játékfilmek statisztáinak, mellékszereplőinek, szereplőinek szervezése, és castingja
- műsorvezető casting
- kisfilmek, referenciafilmek, reklámfilmek gyártása 
- céges rendezvényekre hostessek, hostok, speakerek közvetítése
- rendezvényekre animátorok, előadóművészek, kaszkadőrök, hagyományőrzők kiközvetítése
- cégek, vállalatok ügyfelekkel dolgozó képviselői számára kidolgozott image tréningek levezetése
- kezdő és/vagy gyakorlatlan szerepelni vágyó személyek castingokra, forgatásokra való felkészítése

 

Eddigi munkáinkról a referencia menüpontban gyűjtöttünk össze ízelítőt, ha elnyeri kedves leendő megrendelőnk tetszését, várjuk megkeresését!

 

Megrendelők részére rendelkezésre álló munkatársaink:

Vonnák Mónika

ügynökségvezető, casting director
vonnak.monika@castteam.hu
06 30 446 0303

Vadady Gábor

kapcsolattartó, casting manager
info@castteam.hu


Jéger Erika
ügyfélkapcsolat

Katona Kristóf
ügyintéző munkatárs

Sebők Éva
ügyintéző munkatárs